✓ Full service professionele aankoopbegeleiding v.a. € 1.495,-

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Zowel op persoonlijk als op financieel gebied verandert er veel. Een nieuwe omgeving, een hypotheek, de inrichting van een nieuw huis, zeker als u een huis gaat kopen in Duitsland. De aankoopbegeleiding van Anneveldt Makelaardij biedt u vele voordelen bij het kopen van uw huis. Wij zijn als makelaar gespecialiseerd in de regio Emmerich am Rhein, Elten, Kleve, Isselburg in Duitsland en zijn zeer goed op de hoogte van de Duitse markt.

Anneveldt Makelaardij kan op basis van uw woonwensen een uiteenlopende selectie van huizen maken, die wij samen met u gaan bezichtigen. Wij adviseren over de prijs en de bouwkundige staat en geven een indicatie over de eventuele toekomstige onderhoudskosten. Daarnaast strekt ons onderzoek zich uit naar onder ander gemeentelijke regelgeving, juridische aspecten, bestemmingsplannen, eventuele erfdienstbaarheden of bodemverontreiniging.

De onderhandelingen zullen uiteraard in goed overleg plaatsvinden zodat u samen met de makelaar precies weet wat er is afgesproken met de verkopende partij. De makelaar ziet er op toe dat de afspraken die zijn gemaakt als zodanig ook worden opgenomen in het koopcontract. Tevens begeleiden wij u tijdens de inspectie van de woning op de datum van levering alsmede bij de eigendomsoverdracht bij de notaris, maar ook na de overdracht kunt u altijd op ons blijven rekenen!

De aankoopbegeleiding, zowel in Duitsland als in Nederland, doen wij op "no cure, no pay"-basis, hetgeen inhoudt dat pas wanneer onderhandelingen daadwerkelijk leiden tot een koopovereenkomst, wij u de van te voren afgesproken courtage in rekening zullen brengen. U kunt ons ook inschakelen voor een deeltraject, bijvoorbeeld als u uw woning reeds heeft gevonden en ons wenst in te schakelen voor de onderhandelingen en/of juridische afhandeling bij de aankoop.

Wij bieden een full-service pakket voor het kopen van een huis, tegen een scherp tarief v.a. € 1.495,- (excl. BTW).

Wilt u meer informatie over het kopen van een huis of wilt u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor, ons telefoonnummer is 0314-653338 of mail uw vraag naar info@anneveldtmakelaardij.nl