Bent u opzoek naar een makelaar in Duitsland? Dan bent u bij Anneveldt Makelaardij aan het juiste adres! Ons makelaarskantoor is al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij en is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de Duits-Nederlandse grensregio (ons werkgebied is Elten, Emmerich, Rees, Kleve, Kalkar, Kranenburg, Isselburg en Anholt.)

Wij kennen de woningmarkt in Duitsland dan ook heel goed!

Verkoopmakelaar Duitsland
U wilt uw woning in Duitsland gaan verkopen? Maak dan de juiste keuze bij het selecteren van uw verkoopmakelaar. Anneveldt Makelaardij heeft een jarenlange reputatie hoog te houden als dé expert bij het verkopen van woningen in Duitsland.

Besluit u uw huis via ons kantoor te verkopen, dan doorloopt u met ons het unieke 7-stappenplan zodat het voor u duidelijk is wat u van ons kunt verwachten. Dit stappenplan heeft als doel het proces voor het verkopen van uw huis voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken. Lees meer over uw huis in Duitsland verkopen en ons unieke 7 stappenplan!

Aankoopmakelaar Duitsland
Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Zowel op persoonlijk als op financieel gebied verandert er veel. Een nieuwe omgeving, een hypotheek, de inrichting van een nieuw huis. De aankoopbegeleiding van Anneveldt Makelaardij biedt u vele voordelen bij het kopen van uw huis. Lees meer over het aankopen van een woning in Duitsland.

Ons aanbod in Duitsland
Op de pagina aanbod Duitsland kunt u alle woning en appartementen vinden die wij in Duitsland aanbieden. Staat uw droomhuis er niet bij? Wij gaan graag voor u opzoek, plaats dan een gratis zoekopdracht.

Gratis waardebepaling en taxaties in Duitsland
Heeft u verhuisplannen en bent u benieuwd wat uw woning of appartement waard is? Dan komen wij graag bij u langs voor een kosteloze prijsindicatie en een vrijblijvende presentatie van onze werkwijze. Zonder enige verplichting!

Ontmoet ons team
Bent u benieuwd naar de mensen achter Anneveldt Makelaardij? Bekijk dan ons team.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over het kopen of verkopen van een huis of wilt u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor, ons telefoonnummer is 0314-653338 of mail uw vraag naar info@anneveldtmakelaardij.nl