Anneveldt Makelaardij is werkzaam als makelaar in Kleve. Ons makelaarskantoor is al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij en is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de Duits-Nederlandse grensregio
Wij kennen de woningmarkt in Kleve en omgeving dan ook erg goed!

Verkoopmakelaar Kleve
Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Kleve? Dan bent u bij Anneveldt Makelaardij aan het juiste adres! Met grondige vakkennis en een uitstekende verkoopstrategie zorgt Anneveldt Makelaardij voor resultaat.

Gratis waardebepaling woning in Kleve?
Bent u ook zo benieuwd wat uw woning of appartement in Kleve waard is? Wij taxeren geheel vrijblijvend gratis en zonder verplichtingen. Klik hier om een gratis waardebepaling aan te vragen! U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Huis kopen in Kleve
Bent u opzoek naar een nieuwe woning in Kleve? Bekijk dan ons aanbod in Kleve. Heeft u al een nieuwe woning gevonden maar bent u nog opzoek naar een aankoopmakelaar? Dan bent u ook bij Anneveldt Makelaardij aan het juiste adres.

Meer weten of contact?
Wil je meer informatie over wat Anneveldt Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0314-653338 of info@anneveldtmakelaardij.nl