Maak dan de juiste keuze bij het selecteren van uw makelaar. Anneveldt Makelaardij heeft een jarenlange reputatie hoog te houden als dé expert bij het verkopen van woningen in Duitsland: Emmerich, Elten, Kleve, Rees, Isselburg, Anholt en omstreken.

Met grondige vakkennis en een uitstekende verkoopstrategie zorgt Anneveldt Makelaardij voor resultaat. In bijna 20 jaar gingen vele honderden tevreden opdrachtgevers u voor. Leest u hieronder meer over de werkwijze die zoveel succes oplevert bij verkoop van huizen.

✔ Duidelijke taal, no-nonsense
Van Anneveldt Makelaardij mag u het beste advies verwachten. Zonder mooie (lees: loze) beloften en zonder addertjes onder het gras. Dus met de grootste kans op succes. U bent van harte welkom.

✔ Gratis vrijblijvende waarde-indicatie van uw woning
De makelaar komt vrijblijvend bij u thuis om u een nauwkeurig inzicht in de waarde van uw huis te geven.

✔ Uw woning en de relaties van Anneveldt Makelaardij
U maakt direct gebruik van ons zeer uitgebreide relatiebestand. Een bestand dat in 20 jaar is opgebouwd in Emmerich, Elten, Kleve, Rees, Isselburg, Anholt en omstreken.

✔ Gerichte marketing van uw huis
Anneveldt Makelaardij zal u adviseren omtrent de methoden die ingezet kunnen worden om uw woning de beste mediawaarde te geven.

✔ Uw huis op belangrijke sites
Op maar liefst drie websites in Duitsland en drie sites in Nederland plaatst Anneveldt Makelaardij uw woning. Deze sites hebben hun waarde ruimschoots bewezen.

✔ Mobiel internet
Via de splinternieuwe site van Anneveldt Makelaardij heeft uw huis een prachtige fotopresentatie, toegang tot de nieuwe media en is het ook perfect opvraagbaar via alle smartphones.

✔ Professionele brochure
Er wordt van uw huis een professionele en uitnodigende verkoopbrochure gemaakt.

✔ Matching
Steeds meer mensen die een woning zoeken plaatsen een "zoekopdracht" op de website van Anneveldt Makelaardij. Deze zoekopdrachten matchen regelmatig met huizen die in de verkoop komen.

Meer weten of direct contact?
Neem gehele vrijblijvend contact met ons op!